Fiók és adatok
Hogyan törölhetem a fiókomat?
A fiókbeállításokban bármikor megteheted.
Belépés után a fiókbeállítások alján találod a Fiók törlése részt. A törlés után a fiókoddal már nem tudsz belépni, és a személyes adataidat töröljük.
A számlákat és a hozzájuk tartozó vásárlási adatokat a jogszabály miatt meg kell őriznünk, ezek a törlés után is megmaradnak. A már megvásárolt jegyeid érvényesek maradnak, a levelekben kapott PDF-fel be tudsz lépni.
Kapcsolódó
Nem oldódott meg a kérdésed? Írj nekünk.